Subsidie: implementatie en opschalingscoaching 

Zorg voor innoveren wil innovaties graag zo snel mogelijk laten landen in de praktijk. En daarvoor is wat coaching bij implementatie en/of opschaling welkom. Binnen deze regeling kun je €5000,- subsidie aanvragen. Hij is open tot 25 februari. Wij helpen je graag bij het invullen van de aanvraag.

Wie komen in aanmerking?

Om een aanvraag te kunnen doen binnen deze subsidieregeling, moet je een zorgaanbieder zijn die valt onder de Wmo 2015, Zvw, Wlz of de Jeugdwet. Ook zorginnovatoren kunnen een aanvraag indienen, maar zij moeten dit wel doen in samenwerking met een zorgaanbieder.
Wat voor vragen zijn geschikt binnen deze oproep?

  • Je wilt een innovatie implementeren maar weet niet hoe of waar te beginnen
  • Je wilt hulp en ondersteuning bij het opschalen van de geïmplementeerde zorginnovatie
  • Je wilt meer gebruikers of klanten vinden voor jou innovatie

Voor deze en nog meer vragen kan je de hulp en ondersteuning inhuren van een externe coach. Hiervoor is geen eigen investering benodigd. In de vorige twee ronden begeleidden we al meerdere organisaties en ook deze ronde hebben we meerdere organisaties geholpen een aanvraag te doen. We stemmen graag met u af om na te gaan welke mogelijkheden deze regeling (of andere regelingen zoals de préSET-regeling of de grote SET-regeling) voor u biedt.

Om welke zorginnovaties gaat het?

Sociale of technologische innovaties (e-health, medische technologie) die als uitgangspunt low cost, high impact hebben. De innovatie moet leiden tot arbeids- en kostenbesparing, de kwaliteit van de zorg verbeteren en/of de kwaliteit van de patiënten of cliënten verbeteren.

Bron & meer informatie op ZorgVoorInnoveren

← Terug naar blog

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!