Vanaf 2021 doen wij het anders 

We zijn ontzettend dankbaar en trots dat we de afgelopen jaren (samen met jullie) Buro Wisselstroom uit hebben laten groeien tot een vruchtbaar en goed lopend bedrijf. We hebben grote en kleinere opdrachten mogen doen bij meer dan 50 (zorg) organisaties in Nederland. Daarnaast hebben we een gedegen opleiding ontwikkeld om projectleiders innovatie op te leiden om beter te leren implementeren. Dit alles vanuit de visie dat bij zorginnovatie en implementatie de mens voorop staat.

Jullie kennen ons als een duo dat erg verschillend is van karakter. Deze verschillen hebben we de afgelopen jaren goed kunnen benutten in alle opdrachten die we hebben gedaan. Beiden geloven we dat een bedrijf het best floreert bij een heldere en eenduidige propositie. En we geloven ook allebei dat een mens floreert als deze doet wat hij/zij het liefste doet.

Blijven doen wat we het liefste doen

Om beiden te kunnen blijven doen wat we het liefste doen én een bedrijf te kunnen leiden dat een heldere propositie heeft, hebben we ervoor gekozen om vanaf 1 januari 2021 verder te gaan als twee losse organisaties:

http://www.BuroWisselstroom.nl – De menselijke kant van Digitale Zorginnovatie
Advies bij Visie, Strategie en Implementatie van Innovatie in de zorg
Wouter Wolters

http://www.VriendenvanVerandering.nl – Inclusief Denken & Doen
Training, advies en projectleiding bij implementeren van nieuwe manieren van werken in de zorg.
Sanne van der Hagen

Hoe verder

Daar waar dit past blijven Wouter en Sanne samenwerken (zoals rondom de masterclassreeks Implementatie van eHealth). Daarnaast zal Wouter samen met partners uit zijn netwerk blijven werken aan projecten gericht op visie, strategie en implementatie van digitale zorginnovaties.

← Terug naar blog

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!