CVD op tv 

Centrum Voor Dienstverlening (CVD) is een organisatie voor opvang en hulp aan dak- en thuisloze mensen in de regio van Rotterdam. Recent vroeg CVD ons om te verkennen waar het voor cliënten, medewerkers en de organisatie als geheel het meest loont om te innoveren binnen de ambulante dienstverlening.

Recent maakte het TV-programma 5 Days inside een indringende reportage bij CVD vol prachtige verhalen die raken en inspireren. Bekijk hier de trailer:

Geïnteresseerd geraakt? Meer informatie?

Heeft u inhoudelijke vragen over dit project of wilt u verkennen of een van deze activiteiten ook interessant is voor uw organisatie? Neem dan contact op met Wouter Wolters van Buro Wisselstroom: wouter@burowisselstroom.nl of 06 – 50 549 859.

← Terug naar blog

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!