Over ons

Onze visie 

Samen op weg richting waardevolle zorg in het digitale tijdperk, dat is waar we voor gaan bij Buro Wisselstroom. Het gaat daarbij in eerste instantie over de menselijke kant en pas in tweede instantie over technologie. Je kunt immers de beste technologie ter wereld onder handen hebben; technologie zelf lost niets op! Je bent nergens zonder cliënten, patiënten en medewerkers die de meerwaarde zien van de noodzakelijke verandering en de digitale innovatieve toepassing daadwerkelijk gebruiken.

Sanne van der Hagen 

Het gaat om wat je mogelijk kan maken voor mensen door technologie slim te gebruiken. Dat is waar Sanne voor staat. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan profiteren van die mogelijkheden heb je een netwerk nodig van bewegende onderdelen. Bijvoorbeeld zorgmedewerkers die de technologie kunnen gebruiken; ontwerpers die de mogelijkheden van de technologie kennen en deze kunnen maken; ontwerpers die luisteren naar hun …

Wouter Wolters 

Wouter is strateeg digitale zorginnovatie. Sinds 2008 helpt hij zorgorganisaties bij de vorming van visie en strategie, ontwikkeling van kansrijke e-healthconcepten en de begeleiding van het veranderproces dat gepaard gaat met de implementatie van e-health in de organisatie. In de kern gaat het altijd over betrokkenheid organiseren. Dit door te onderzoeken wat de belangrijkste behoeften per stakeholder zijn en vervolgens te kijken wat mensen …

Anderen over ons 

Samen trots kunnen zijn, is een van onze uitgangspunten in ons werk. Bij alles wat we doen streven we ernaar dat zowel de klant als wij zelf trots kunnen zijn op de samenwerking en het resultaat.

In twee woorden: verrassende wending. Ik vond het bijzonder aan jullie dat je niet kwam met een antwoord op de vraag. Tijdens het proces kwamen we erachter dat het probleem waarmee we begonnen niet het kernprobleem was. Jullie hebben het lef om te komen met andere inzichten.

Jullie zijn in staat om krachten aan te boren in de organisatie om anders te leren kijken naar problemen. Kernwoorden die bij me opkomen zijn: olifantenpaadje, catalysator, verrassen, innovaties, van de vaste paden af.

Albert HilversDirecteur Intensieve Zorg – Philadelphia Zorg

 

Samenwerken met Wouter betekent voor mij eerst werken met plezier. Wouter is sterk in denken vanuit de cliënt en gebruiker. Welke waarde voegen we toe door (digitale) innovatie? In het samenwerken in strategische vraagstukken zijn we complementair aan elkaar en ook dat zegt iets over Wouter. Altijd op zoek naar verbinding, naar samen net het verschil in meer kunnen maken. Wouter stelt de ‘lastige vragen’ direct en open, waardoor in verandertrajecten het ook wezenlijk gaat waar het over moet gaan.

José Geertsema, Manager zorginnovatie & eHealth, adviseur RvB – Eleos GGZ

 

Sanne is goed bekend in de LVB sector en heeft daar een groot netwerk, ze weet veel over de problemen waar mensen met een licht verstandelijke beperking tegenaan lopen. Daarnaast is ze een snelle en harde werker, die makkelijk mogelijkheden en mensen aan elkaar koppelt. Door haar stevige focus op het eindresultaat leverde ze daarom een stimulerende bijdrage aan ons project. Daardoor hebben we met elkaar een prima en veelomvattend rapport kunnen schrijven.

Margit van der Meulen, Adviseur Movisie

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!