José Geertsema 

Sinds 2018 werken we binnen verschillende projecten samen met José Geertsema. Hiernaast heeft José haar eigen bedrijf: Josay en is zij bestuurder van stichting Extra ZorgSamen (dat voort is gekomen uit de beweging ‘Extra handen voor de Zorg’).

Voor José betekent innoveren: samenwerken binnen een context die continu in beweging is. De vraag is daarin niet primair wat we kunnen veranderen, maar eerst vooral hoe wij mee kunnen bewegen.

Toekomstbehendige organisatie

Tot 2015 heeft José Ixta Noa als directeur-bestuurder mogen faciliteren bij het groeien van een cliëntgestuurd project naar landelijke zorgorganisatie. Innovatief, geïntegreerd in de ketenzorg, samen met ggz-instellingen en duurzaam geïmplementeerd. Ondanks de sterk veranderende financiering staan de vestigingen stevig en breiden ze nog steeds uit op de stevige innovatieve basis. Ixta Noa is uitgegroeid tot een toekomstbehendige organisatie.

Van urgentie naar strategie

Ervoor zorgen dat een goed idee ook daadwerkelijk duurzaam past in het complexe veld van samenwerkingen en financiering is een van de krachten van José. Van uitdaging en urgentie, naar visie en strategie. José weet in procesbegeleiding doelgericht en afgewogen teams positief te stimuleren zodat mensen stappen zetten. Met het uiteindelijke doel, de toegevoegde waarde steeds voor ogen, vermijdt ze daarbij confrontatie niet.

Verbindend buiten de lijntjes

De afgelopen 17 jaar werkt José als bestuurder, toezichthouder, coach en strategische adviseur zorginnovatie. Sector overstijgend, maar met een expertise in de GGZ. José heeft een scherp oog voor gastvrijheid en klantgerichtheid, is een verbinder pur sang en kleurt gelijktijdig graag samen buiten de lijntjes.

Verbind met José via Linkedin

José Geertsema

Projecten van José 

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!