Driestroom: VG Hackathon 2018 

Wat was de vraag?

Twee maanden voor de Hackathon benaderde Hans van Gestel mij of ik hen wilde helpen bij het organiseren van de #VGhackathon. Hans was zelf heel enthousiast, maar was niet in de gelegenheid om de organisatie op zich te nemen.

Waarom was het nodig?

Voor een succesvolle Hackathon is het raadzaam om een team samen te stellen met daarin de juiste expertises. Daarnaast is het ook belangrijk om het team zoveel mogelijk te ontlasten van allerlei praktische zaken zoals het regelen van een locatie, lunch, etc.

Wat is er mogelijk gemaakt?

Samen met Tijn Gerrits – teamcaptain tijdens de Hackathon en innovatiemanager Driestroom – hebben we alle voorbereidingen getroffen zodat het volledige hackathonteam een productieve week kon hebben. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi product en krachtige pitch.

Hoe was de samenwerking?

In een korte periode hebben we intensief samengewerkt. Tussen Tijn en mij was direct een goede klik, daardoor konden we direct aan de slag. De daadkracht en no-nonsense houding van Tijn zorgde ervoor dat we in zeer korte tijd een mooi evenement hebben kunnen laten gebeuren.

“Sanne heeft in onze samenwerking een zeer goede indruk achter gelaten. Niet alleen wist ze de juiste vragen te stellen die mijn blinde hoeken in beeld bracht, ze bracht ook de kwestie naar voren waar ik bewust een oog voor dicht kneep.
Dit heeft niet alleen tot een heel mooi proces geleid, maar ook tot persoonlijke ontwikkeling voor mij.”
Tijn Gerrits, Innovatiemanager Driestroom

← Terug naar projecten

Eens van gedachten wisselen?

Genoeg gelezen en geïnteresseerd in wie we zijn?
Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Kom eens op de koffie!